Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Διάκριση στον 25ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας

Μπράβο Γιώτα !
 Η μαθήτρια της Β΄ Λυκείου του 2ου Λυκείου Μαρκοπούλου (Πόρτο Ράφτη) Παναγιώτα (Γιώτα) Καφαράκη βρίσκεται στην λίστα των επιτυχόντων μαθητών που ανακοίνωσε η Ένωση Ελλήνων Χημικών στα πλαίσια του 25ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Χημείας που διεξήχθη τον Σάββατο 2 Απριλίου 2011 (για περισσότερα στοιχεία σχετικά με την συμμετοχή του σχολείου μας στον διαγωνισμό βλ. παλιότερη ανάρτηση).

Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία της Γιώτας, η οποία για όσους την γνωρίζουμε, ήταν αναμενόμενη και αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία και αξία εάν ληφθεί υπόψη ότι καθ' όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς που διανύουμε το τμήμα της (Θετική Κατεύθυνση Β΄ Λυκείου) έκανε μάθημα σε κάποια αίθουσα της οποίας οι μαθητές είχαν Γυμναστική την ίδια ώρα (!) ενώ κατά τις βροχερές μέρες το μάθημα διεξαγόταν στο γραφείο των καθηγητών (!!) ενώ στο σχολείο δεν υπάρχει εργαστήριο φυσική και χημείας (!!!). Σχετικό άρθρο εξάλλου της ίδιας μαθήτριας αναφορικά με τα παραπάνω (και όχι μόνο) προβλήματα του σχολείου μας είχε δημοσιευθεί παλαιότερα στην γνωστή τοπική εφημερίδα Εξ Ανατολής.

Η επιτυχία αυτή της Γιώτας πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους μαθητές και ασφαλώς να προβληματίσει ορισμένους υπεύθυνους ,,,,

Συγχαρητήρια Γιώτα και Καλή Συνέχεια ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου